Apelul angajaților IMSP Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

13.06.19

Stimați cetățeni,

Facem un apel către toți oamenii din Moldova să contribuie prin atitudinea lor corectă și civilizată la depășirea situației dificile din țară.

Respectarea legii, calmul și neadmiterea provocărilor reprezintă astăzi cele mai bune manifestări ale patriotismului.

Considerăm că actualul blocaj politic trebuie depășit prin dialog în interiorul clasei politice, pe baza respectării legii și a angajamentului sincer de a găsi cea mai bună soluție pentru țară.

Ne dorim și noi, alături de toți concetatenii, ca țara noastră să continue dezvoltarea, iar conflictele politice să se rezolve în mod pașnic, în cadrul Constituției.

Dorim de asemenea să muncim în continuare, ca angajați în sistemul medical din Republica Moldova, ca să putem asigura asistență medicală de calitate tuturor celor care au nevoie. Mentionăm că prelungirea stării de conflict și incertitudine poate avea ca efect degradarea actului medical din țară, cu consecințe negative asupra stării de sănătate a populației.

Acum este timpul pentru solidaritate națională și pentru un efort comun de a găsi calea cea bună pentru mersul înainte al Republicii Moldova.

Angajații
IMSP Spitalului Clinic Republican
„Timofei Moșneaga”