Condoleanțe familiei Niguleanu

15.08.18

          Cel mai important este să-ţi construieşti o conştiinţă, să devii o personalitate în domeniul în care activezi - astfel credea Vasile Niguleanu, profesor universitar, doctor habilitat în medicină, şef catedră la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie ,,Nicolae Testemiţanu”. Astăzi, însă, bunul, înțeleptul, blândul nostru profesor, urcă o altă treaptă în scara vieții, ultima – cea care duce spre cer...

          Un Om de o inteligență rară, cu cunoștințe vaste în domeniul fiziopatologiei, fondatorul Catedrei diagnostic de laborator clinic. Generațiile de medici, studenți, rezidenți care i-au audiat cursurile, studiat articolele și monografiile științifice îi sunt profund recunoscători pentru ghidarea în domeniu, metodele de diagnostic de laborator implementate cu succes în laboratoarele medicale.

          Sentimentul de patriotism şi dragostea faţă de valorile Neamului sunt atestate prin faptul că Vasile Niguleanu  a fost Primul profesor la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, care a ţinut prelegeri în limba română.

          L-am cunoscut, l- am apreciat, l-am admirat ! S-a stins un OM dintre oameni, s-a stins un OM PENTRU OAMENI. Vasile Niguleanu va rămâne veşnic în amintirea noastră.

Lumina lină printre îngeri...