La mulţi ani, dragi asistente medicale!

12.05.17

Ziua Internaţională a Nurselor este o sărbătoare importantă pentru opinia medicală. Preţuim nespus de mult tot ce fac asistentele medicale, întrucât în spatele activităţii lor stă un efort şi dăruire de sine până la sacrificiu. Cu căldura sufletească, cu mâinele blânde, cu zâmbetul lor dulce contribuie ca pacienţii noştri să-şi recapete sănătatea şi să se întoarcă la casele şi familiile lor.

Astăzi avem persoane care sunt fidele Spitalului Clinic Republican, unele chiar lucrând aici de peste 50 de ani. În prezent, aceste albinuţe transmit experienţa de nepreţuit tinerei generaţii, de care sunt mândru. Asistentele medicale sunt devotate meseriei sale, iar spitalul le este a doua casă. O „casă” unde de-a lungul deceniilor ele au realizat lucruri frumoase, au „pus pe picioare” mii de bolnavi. Fie ca această conlucrare între medici – asistente medicale – pacienţi să fie în continuare una fructuoasă, cu rezultate frumoase în folosul societăţii.

Cu ocazia acestei sărbători, administraţia IMSP SCR vă doreşte multă sănătate, răbdare, să vă bucuraţi de împliniri şi realizări frumoase, să fiţi ghidate de sentimente de respect şi corectitudine, ambiţie pozitivă şi onestitate faţă de sine şi cei din jur. Fie ca să aveţi parte de căldura recunoştinţei umane şi a satisfacţiei morale, astfel încât anii ce vin, să nu uite numele Dvstră şi a celor, care se dăruie omenirii cu atâta desăvârşire.