Medicii SCR premiați de spitale.md

29.06.18

Timp de o lună în mediul online, portalul spitale.md a organizat un sondaj în cadrul căruia toți pacienții au putut să lase medicilor mesaje de recunoștintă, admirație, apreciere pentru felul în care au fost tratați.

La finalul campanei a fost realizată o selecție, în baza voturilor și aprecierilor pe care le-a obținut fiecare dintre medicii nominalizați. Doi medici din cadrul SCR au acumulat același număr de voturi. Alexandru Toma și Vasile Botnari, au primit cel mai mare număr de mulțumiri.

  

Alți peste 40 de medici care au fost nominalizați în sondajul realizat, au primit diplome de recunoștință pentru munca pe care o fac. 

Campania „Mulțumesc doctore” a fost la prima ediție și a fost organizată de echipa Platformei Spitale.MD (www.spitale.md). Aici pacienții au posibilitatea să se informeze despre performanțele tuturor spitalelor publice din țară, să le compare, să le dea note și să lase comentarii.

Campania „Mulțumesc, Doctore”, a fost lansată de Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) în cadrul proiectului  Spitale.MD „Monitorul Sănătăţii pentru o bună guvernare în RM”. Acțiunea a fost susținută financiar de către Fundația Soros-Moldova/programul Sănătate Publică”.