Mulţumim prof., dr. A. Ciubotaru şi doamnei A. Corduneanu!

19.10.16

Către ministrul Sănătăţii,
Doamna Ruxanda Glavan

Multstimata doamna Ministru Ruxanda Glavan, stim că sunteţi bună la suflet şi trataţi cu respect toţi oamenii, de aceea vrem să vă aducem sincere mulţumiri pentru faptul că la şefia Spitalului Clinic Republican este aşa un gospodar ca profesorul şi doctorul Ciubotaru Anatol. Datorită dumnealui, acum în spital este ordine, în comparaţie cu ceea ce a fost în trecut. Până acum ne era frică să ieşim din salon pentru proceduri, deoarece străinii furau atât banii noştri, cât şi hainele. Acum însă, suntem liniştiţi şi putem pleca oriunde avem nevoie, fără a fi îngrijoraţi.

Dumneavoastră trebuie să vă mândriţi de faptul că dumnealui este un aşa gospodar. Totodată, aducem sincere mulţumiri medicului oftalmolog, Corduneanu Angela. Dumneaei este un medic foarte bun, cu un suflet mare şi cald. Ea pentru noi, pacienţii este ca o rază de soare, cu vocea blândă şi calmă este ca o mamă ce are grijă de copii ei. Aceşti medici sunt demni de laudă.

Doamna Glavan, cunoaştem că lucraţi foarte mult, de aceea vă dorim multă sănătate, succese mari în muncă şi să mergeţi prin viaţă "cu fruntea în sus".

 

Cu respect,
Efrosinia Banari,
s. Petrunea, raionul Glodeni