Mulțumiri Domnului Gabuja Dorel și Secției Chirurgie Generală

06.08.18

Directorului IMSP SCR „Timofei Moșneaga”

Prof.Dr. Anatol CIUBOTARU

 

          Vrem să aducem sincere mulțumiri medicului din Secția chirurgie, domnului Gabuja Dorel. Soțul meu a fost operat în această secție. Ne închinăm în fața acestui medic, în primul rând, pentru că este un profesionist foarte bun, un om extraordinar și cu multă bunătate, răbdare față de pacienți. Am auzit multe cuvinte bune spuse de pacienții dumnealui. Ne rugăm pentru sănătatea dumnealui și a celor dragi și apropiați, ne rugăm să aibă același comportament cu bolnavii cărora le ridică moralul și le dă speranța că viața nu se oprește în sala de operație.

          Vă rugăm, prin intermediul Dumneavoastră, încă odată să-l menționați, atât moral, cât și financiar, dacă este posibil, chiar dacă toți banii din lume nu acoperă valoarea muncii Dumnealui. Este cinstit,iar mulțumescul pe care il spun oamenii care pleacă acasă cu speranța că totul va fi bine, e foarte puțin pentru munca pe care o face. El e și tată pentru cei mai tineri și prieten apropiat pentru cei de vârsta a treia, deoarece și noi facem parte din această categorie.

          Domnule Director, Dumneavoastră, vreau să menționez, că vă port respectul din timpurile când erați șef de secție. Vă mulțumesc și vă dorim de la întreaga familie sănătate, ani mulți și prosperitate.

          Încă odată mă închin în fața oamenilor în halate albe, care lucrează pentru un salariu mizer. Rog ca această mulțumire adresată Domnului Gabuja Dorel să fie adusă la cunoștință colectivului pentru că dumnealui este un exemplu.

 

Vă mulțumesc.

Cu profund respect, familia Barajin.