Mulțumiri secției terapie generală cu alergologie

28.03.19

Directorului IMSP SCR „Timofei Moșneaga”

Prof.Dr. Anatol CIUBOTARU

Dle director!

Mă adresez către dumneavoastră în calitate de manager cu rugămintea de a-mi primi această adresare sub formă de mulțumire tuturor colaboratorilor insituției medicale pe care o conduceți.

Vă cunosc, drept o persoană cointeresată de toate schimbările care au loc în sfera sănătății și mă bucură mult faptul, că dvs sunteți unul dintre pilonii de nădejde în domeniului sănătății, înzestrat cu cele mai frumoase calități ale umanismului, profesionalismului. Sunteți omul ce sfințește locul.

Acum, când trăim în vremuri destul de grele, deseori suntem nevoiți să apelăm la oameni în halate albe, oameni care ne ușurează durerile și strigătele de disperare.

Aflîndu-mă în Secția terapie generală cu alergologie, am simțit că aici este un colectiv bine închegat. Aici domină o atmosferă plăcută de lucru, și se combină armonios teoria și practica, de la egal la egal. 

Domnul medic șef secție Veaceslav Moisei,  își axează activitatea chibzuit din punct de vedere teoretic și practic și lucrând în grup, obține rezultate bune în realizarea obiectivelor trasate.

Cu un dar dat de la Dumnezeu mi-a fost dat să cunosc pe medicul alergolog Marina Casapciuc. Dumneaei este o specialistă în forță prin faptul că este un izvor nesecat de cunoaștere ce mereu tinde spre perfecțiune. Vorba dumneaei poartă mireasma florilor și a firelor de busuioc. Inima dumneaei este puterea ce leagă legături de prietenie cu pacienții. Este un maestru în arta medicinei și un mentor foarte bun pentru medicii rezidenți, care tind să îmbrățișeze această profesie.

Vreau, deasemenea, să aduc sincere mulțumiri și asistentei medicale dnei Tatiana Vasilenco, care este ca o busolă, care coordonează activitatea zilnică a subalternii săi.

La fel, le mulțumesc asistentelor medicale dnelor: Larisa Gumenița, Rodica Gluhu, Lilia Pantelei, Ana Chiosea, care î-și aduc aportul la procesul de însănătoșire a pacienților prin administrarea tratamentului și procedurilor recomandate.

Eu mă închin în fața măriilor voastre și vă zic din tot sufletul  "Mulțumesc" pentru nopțile nedormite.

Vă doresc ca bunul Dumnezeu să vă aibă în pază. Fie ca îngerii păzitori și să vă ocrotească și călăuzească mereu.

Eu, la pragul caselor dumneavoastră v-ași așterne un covor imens de flori – florile recunoștinței mele. Aș chema vântul ca să vă spulbere toate neplăcerile după o zi de muncă încordată. Aș chema codrrii ca copacii seculari cu frunzele răcoritoare să vă șteargă sudoarea frunții dvs. Aș chema marea ca să vă aducă liniște sufletească și numai bucurii în familie.

Vă doresc tuturor să aveți atâtea succese câte picături de apă are ploaia. Aș dori ca mereu să fiți înconjurați de oameni buni. Să vă bucurați mereu de respect. 

Mă închin cu pietate „Oameni în halate albe, îmblânzitori de dureri” și vă zic “Sărut mâna, doctore”.

 

De la Margareta Zagaievscaia, pacientă în salonul 2,

 profesoară în s.Cuhuești, r-nul Glodeni