Pacienții mulțumesc Secția TI Transplant neuro, hepatobilio chirurgie

02.03.18

Eu, pacienta Zaițeva Raisa am fost internată în Secția TI Transplant neuro, hepatobilio chirurgie. Vreau să aduc mulțumire tuturoro lucrătorilor medicali, asistentelor pentru efortul depus pentru noi, cei bolnavi. Atât timp cât m-am aflat alături de domniile Voastre, am simțit cum viața din mine a prins curaj, am făcut aici cunoștință cu oameni cu inima mare, care știu a se consacra lucrului pe care îl îndeplinesc.

Voi, cei care ați adus speranță în sufletele noastre, vreau să vă mulțumesc pentru atitudinea, perspectiva, jertvirea timpului pentru noi. Fiți mereu sănătoși și voioși, să ne fiți mereu alături în cele mai grele momente. Multe mulțumiri și șefei Secției – Corina Gutium și tuturor colaboratorilor săi.


Subsemnata, Elena Bivol Grigore. Vreau în primul rând să felicit Secția TI Transplant neuro, hepatobilio chirurgie cu prima zi de primăvară. Vreau să le mulțumesc pentru curajul și efortul depus pentru mine, pentru înțelepciunea și voința de a lucra cu noi.

Să fiți sănătoși și să aduceți cât mai multe bucurii tuturor celor ce sunt bolnavi, mulțumesc întregului colectiv din secție și șefei secției Corina Gutium.