Mesaj de mulțumire Antoninei Osman

22.12.23

”Vreau să adresez un mesaj de mulțumire Spitalului Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”. În legătură cu înrăutățirea bruscă a stării de sănătate din cauza diagnozei severe ce o am de ani de zile, eu Igor Gaibu țin să vă comunic că în perioada 28.11.2023 - 12.12.2023 am beneficiat de un curs de tratament foarte bun în SCR ”Timofei Moșneaga”.Fiind internat pentru prima dată în acest spital, sincer am rămas surprins plăcut de atîrnarea întregului personal medical și desigur de tratamentul oferit. Astăzi pentru că mă simt deja bine, am fost externat pentru continuarea tratamentului îndelungat la domiciliu.

Adresez sincere mulțumiri Administrației SCR Timofei Moșneaga, Departamentului Terapie, echipei de medici și întregului personal al secției Hepatologie și desigur, nu în ultimul rînd medicului curant doamna Antonina OSMAN, care mi-a venit în ajutor în momentele grele mie pentru ce și exprim un maaaare mulțumesc și pot spune cu toată responsabilitatea ca este Om de Omenie, Om cu suflet mare, cu multă răbdare de a te asculta, consulta, îndruma și de a te trata corect, un medic specialist, profesionist și un bun psiholog.

Reieșind din cele expuse, Vă exprim un Grand Mersi pentru ceea ce faceți, pentru efortul imens depus în fiecare zi și desigur pentru experiența acumulată de-a lungul anilor, etc.

Vă doresc mult, mult, succes în munca zi de zi deloc ușoară și noi realizări în continuare. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, prosperitate, să va apere de tot răul, să vă aibă în paza sa, să vă îndrume pe calea cea dreaptă și să vă binecuvinteze.

MULȚUMESC din suflet!