Mulțumire personalului medical din SCR

27.07.22

”Doresc să mulțumesc din inimă personalului medical din Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”. Adresez mulțumiri domnului director, Andrei Uncuța, care știe să își formeze și să își mențină o echip de super profesioniști. Deasemenea, cu o mână de fier într-o mănușă de catifea impune rigoare și disciplină – fără de care ar fi haos.

Mulțumesc doamnei vicedirector Management în sănătate, Alexa Zinaida. Profesionalismul și intuiția ascuțită o recomandă , de departe, ca cea mai bună dintre cei mai buni. Nu în ultimul rând un suflet mare și iubitor de oameni.

Mulțumesc doamnei doctor Dora Terenti, medic deosebit de bun și blând, posedând nu doar calități medicale de top, dar și valori de psihoterapeut și de dascăl. Fără ajutorul dumneaei de fiecare zi, vindecarea ar fi rămas o Fata Morgana.

Mulțumiri adresez tuturor doamnelor asistente, care cu timp și fără timp, și-au făcut lucrul cu supra de măsură, cu devotament, calm și mereu vesele și zâmbitoare – lucru esențial pentru psihologia bolnavului.

Tuturor celor menționați mai sus și a celorlalți lucrători de aici – recunoștința mea profundă!

Acest spital, întregul personal de aici nu sunt cu nimic mai prejos decât orice spital de top din Occident. În plus, față de acestea, au și o latură profund umană, absolut necesară.

Las această mărturie ca semn public al umilei mele aprecieri față d eniște mari Oameni, care au făcut din slujirea semenilor un ideal în viață”.

Cu profund respect și recunoștință,

Țino Cazemir (din Brăila, România)